Gulliksson är samarbetspartner till Flyinge AB

Gullikssons hjärta slår för det lokala samhället och därför är det en självklarhet för oss att vi tar ansvar för och stödjer utvecklingen av förening- och näringslivet i vårt närområde. Genom samarbetet med Flyinge AB vill vi stötta barn och ungdomsidrotten men även de lokala företagen.

Flyinge är en av Sveriges tre riksanläggningar för ridsport. Här utvecklas kunskap, hästar och människor. Flyinge bedriver även ett antal utbildningar och kurser med målet att bli Swedish Equestrian Center of Excellence. Anläggningen är ett modernt hippologiskt kompetenscentrum. Flyinge är ett av världens äldsta stuterier med anor från 1100-talet. Anläggningens huvudfokus är utbildning och evenemang inom ridsport och hästnäringen. Läs mer om Flyinge här.

Genom sponsorsamarbetet kommer det att under det närmsta året att ske mycket spännande evenemang på Flyinge där Gulliksson kommer att synas som samarbetspartner. Bland annat under höstens stora händelse, Henrik Von Eckermanns Clinic som går av stapeln den 31 oktober men också under den framstående tyske topptränaren ”Kaisers” träningar där två högprofilerade ryttare representerar Gulliksson, fälttävlansryttarna Niklas Lindbäck och Niklas Jonsson. Gulliksson kommer även att vara på plats under det unika samarbetet ”Triss i Kaptener” där Sveriges landslagskaptener i hoppning, dressyr och fälttävlan gemensamt håller i en clinc.

I december kommer dessutom vår Partner Cecilia Tholse Rogmark hålla ett föredrag på Flyinge om ”Att köpa, äga och sälja häst – en genomgång av de vanligaste juridiska frågorna för hästägare” boka biljetter och läs mer om detta här.

Gulliksson och Equine Law
Gulliksson erbjuder rådgivning i alla affärsjuridiska frågeställningar och har inom teamet en djup kunskap om hästnäringen och erbjuder rådgivning och specialistkompetens inom Equine Law.
Equine Law är bland annat en del av civilrätten som reglerar köp- och skadeståndsrättsliga frågor men omfattar även områden som idrottsjuridik, arbetsrätt, avtalsrätt, bolagsrätt företagsöverlåtelser samt fastighets- och entreprenadrätt. Gulliksson hanterar alla slags affärstvister – vid allmän domstol, förvaltningsdomstol, myndighet och skiljenämnd. Vi för klientens talan vid förhandlingar, domstolsprocesser, skiljeförfaranden, medling, internationell tvistlösning och vid alternativt tvistlösningsförfarande.

Source: https://www.gulliksson.se/gulliksson-ar-samarbetspartner-till-flyinge-ab/?fbclid=IwAR300bUxlKeEg-as0er2vu6-IIuthoS-fLWKPOa9lKULg3GmefGTIJcrmB4

Follow us on social media